sådan vedligeholder du bedst dine produkter

Her har vi samlet en række tips til, hvordan du vedligeholder dine produkter, og hvilke produkter Westerbergs kan tilbyde til rengøring og vedligeholdelse. Hurtigt, enkelt og effektivt, og samtidig forlænger du levetiden på dit produkt.

massagebadekar og badekar

Vores massagebadekar er fremstillet i slidstærkt sanitetsakryl, som er nemt og enkelt at holde rent og reparere. Til hverdag rengøres karret med et almindeligt rengøringsmiddel uden slibeeffekt. Cleansing Cream fungerer godt til dette formål. Med Westerbergs reparationskit reparerer du nemt dit akrylbadekar, hvis der er opstået ridser og skrammer.  Du kan på en enkelt måde forlænge massagebadekarrets levetid ved at rengøre det ofte. Alle vores systemer er selvtømmende. Rør og slanger tømmes automatisk efter brug. Fire til seks gange årligt skal systemet rengøres grundigt med Pipecleaner, så eventuelle aflejringer og rester forsvinder fra rørsystemet. 

Se vores vedligeholdelsesmanual for rengøring af massage badekar

badeværelsesmøbler

Rengør med et mildt rengøringsmiddel og en fugtig klud. Du behøver ikke andet. For at undgå skader fra rindende vand skal du ikke placere møblerne mod dit badekar eller bruser. 

sanitetsporcelæn:

Brug en blød børste med rengøringsmiddel. Eddike- og vinsyre fjerner misfarvninger. Alternativt kan du bruge rengøringscremen Clean & Shine, som rengør  og beskytter uden at ridse. Det virker også på snavs, der kan være svært at få af. Undgå midler, der kan ridse.

bruseløsninger

For at gøre det let at rengøre bruseafskærmning har bruseskærmningerne store glatte overflader og profiler uden dybe furer. Misfarvninger fjernes med citron- eller vinsyre; skyl omhyggeligt efter. Kalkpletter fjernes med 50 grader varmt husholdningseddike: Gnid eddiken ind, lad den virke, og skyl den af. Gentag fremgangsmåden, hvis pletterne er genstridige. For at lette rengøringen af mønstrede brusebade er mønstret placeret på ydersiden. En anden måde, hvorpå du kan undgå kalkaflejringer på indersiden af væggene i brusekabinen, er ved at tørre dem af med en gummiskraber eller klud efter hvert bad. Undgå at bruge rengøringsmiddel på dine bruseløsninger.

blandingsbatterier og brusesæt

Fjern sæbe- og kalkrester med en fugtig klud dagligt, så forbliver blandingsbatteriet som nyt i lang tid. Undgå at bruge rengøringsmidler, der er ætsende, syreholdige eller slibende, da de kan forårsage varig skade på forkromede, lakerede eller forgyldte overflader.

Se vores vedligeholdelse