westerbergs

westerbergs badeværelse inspiration

Her har vi samlet inspiration til dit badeværelse, så du kan finde forskellige stilarter og produkter. Et badeværelse skal nydes. Hvorfor skal vi udvikle vores produkter med moderne funktioner for at give dig en mere behagelig oplevelse, her kan du se nogle af dem

westerbergs afton

westerbergs afton

I Afton møder du en tidløs og minimalistisk stil med rene linjer. De glatte, overfalsede fronter giver møblet et let og moderne udtryk med slanke linjer. Praktiske opbevaringsløsninger, gedigne materialer og kvalitetskomponenter giver et møbel, der holder over tid. 

læs mere
 materialer af højeste kvalitet

materialer af højeste kvalitet

Designet er nøje afvejet kombineret med materialer af højeste kvalitet og avanceret funktion. En gennem- tænkt enkelhed med omhyggeligt udvalgte detaljer og slanke linjer gør vores nye badeværelsesmøbler tidløse. Meget sidder i detaljearbejdet, i valg af materialer og det faktum, at den fine form har en funktion. 

bevidste valg er vores signatur

bevidste valg er vores signatur

Bevidste valg er vores signatur, når vi designer og fremstiller vores møbelserier. Vores møbler er fremstillet i holdbare og omhyggeligt udvalgte materialer, f.eks. er alle egemøbler og egedetaljer i ægte træ, alle håndtag er i metal og al belysning er LED-belysning. 

gryning 1000, mat hvid

gryning 1000, mat hvid

Vælg den overdel der passer; fint rundt eller rektangulært spejl eller spejlskab. Du kan åbne skufferne med nogle af vores håndtag eller med push open-funktion. Kombiner frit, så du får den stil, der passer til dig.

afton 1000 hvid

afton 1000 hvid

Håndvaskskab med to skuffer med  dæmpet lukkefunktion. Spejlskab med dobbeltsidede spejldøre, indbygget over- og underbelysning med varmt hvidt lys og 230 V-stik. Indersiden af spejlskabet har et integreret forstørrelsesspejl.

stråla fristående handfat i porslin

italiensk håndværk

Denne smukke italienske vaskekumme er gennemsyret af godt håndværk ned til mindste detalje. Udvalgte råvarer og dygtige hænder, som arbejder med materialet for at skabe den unikke form og slanke kant på vaskekummen. Den matte glasur er udvalgt for den skønne fornemmelses skyld.

skuffeindsats i lakeret eg

skuffeindsats i lakeret eg

En udtagelig skuffeindsats i lakeret eg er inkluderet ved køb af badeværelsesmøbel Afton/Gryning 600, 800 og 1000 og passer både i den øverste og nederste skuffe. Perfekt til sminke, smykker osv. Hvis du ønsker at supplere med flere, fås de som tilvalg.

salt badekar

tre forskellige længder

Salt badekar er et badekar i et minimalistisk design og med herlig plads. Lidt bredere, lidt dybere og i tre forskellige længder. Sanitetsakrylet har en blød overflade, som gør karret let at holde rent

strand badekar

badekar i ægte støbemarmor

Et badekar i ægte støbemarmor, som placeres lige op mod en væg. Badekarkanten fungerer godt som afsætningsplads. Støbemarmor giver en høj finish, og materialet gør, at dit badevand holder sig varmt længere. 

calm badekar

et blødt, tiltalende formsprog

Et badekar med et blødt, tiltalende formsprog. Måns Broman, som har designet Calm, har udviklet et smukt badekar med en hældning, som er i perfekt harmoni og skaber den rette følelse og ergonomi. Fremstillet i vedligeholdelsesvenligt og slidstærkt akryl.

diamond badekar

ekstra generøs badedybde

Et unikt badekar, fuldstændig i pagt med tiden og formgivet af Måns Broman. Diamond giver spændende kontraster i dit badeværelse med et facetdesign, som skaber mønstre af lys og skygger.

ellips badekar

optimal komfort

Et moderne kar designet af Måns Broman. Fremstillet i ægte støbemarmor, med tynde vægge og silkemat overflade på det hvide kar og blank, hvis du vælger sort yderside. Unik form og stabilitet, som giver optimal komfort.

westerbergs massagebadekar

bedst mulige massage

Pacific har generøse former med en godt gennemarbejdet ergonomi, som indbyder til lange skønne bade. En komfort ud over det sædvanlige. Den klassiske følelse af luksus og velbehag indfinder sig med det samme. Hver komponent er håndplukket, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige massage. 

westerbergs massagebadekar

egen produktion i Skene

I Skene, midt i Västergötland, har vi vores badekarfabrik. Her har vi designet, udviklet og bygget massagebadekar siden vores start. Her findes der stor viden og megen håndværkssnilde, hvilket giver os en nærhed mellem designere og konstruktører. Vi er også stolte over fabrikken.