westerbergs

westerbergs badeværelse inspiration

Her har vi samlet inspiration til dit badeværelse, så du kan finde forskellige stilarter og produkter. Et badeværelse skal nydes og vi udvikler vores produkter med moderne fuktioner for at give dig den mest behaglige oplevelse. Her kan du se nogle af dem.

westerbergs spabad

inspiration

Efter 40 år på markedet ved Westerbergs, hvad der skal til, når det gælder badekar og vand, der hvirvler. Både inde og ude. Velkommen til haven, terrassen eller et hjørne af naturgrunden.

inspiration spabad
før køb

før køb

Så nemt er det at klargøre og installere et spabad fra Westerbergs.

Læs mere
kort og godt  om vores spabade

kort og godt om vores spabade

Her får du et kort overblik over alle de vigtigste ting, du bør vide om vores spabade.

Læs mere

vik badekar i milano

Vik badekar fik meget opmærksomhed under design-ugen Fuorisalone i Milano 2019. Hvert badekar er håndlavet i det naturlige materiale Solid Surface. Spændende kontraster med en silkemat overflade og fine linjer på badekarrets kanter samt robuste sortlakerede ben i rustfrit stål.

vik badekar
ellips badekar

unik form

Et moderne kar designet af Måns Broman. Fremstillet i ægte støbemarmor, med tynde vægge og silkemat overflade på det hvide kar og blank, hvis du vælger sort yderside. Unik form og stabilitet, som giver optimal komfort.

ellips badekar
sense badekar

ergonomisk siddekomfort

Sense badekar er dejligt med ergonomisk siddekomfort. Let at vedligeholde, slidstærkt sanitetsakryl. Kan placeres fritstående eller op ad væg.

sense badekar