kort og godt om vores spabade

Her får du et kort overblik over alle de vigtigste ting, du bør vide om vores spabade.

helstøbt bundplade

Bundpladen er støbt i ABS i ét stykke og udformet som en skål med kanter. Kanterne danner en barriere og beskytter mod fugt og insekter. Bundpladen er isoleret med termisk spejlfolie på hele overfladen.

isolering

Vores spabade er isoleret, så de passer til det skandinaviske marked. Der er monteret termisk spejlfolie på indersiden af spabadets yderpanel for at holde varmen inden for væggene. Der er desuden monteret spejlfolie på spabadets bundplade. Udvalgte modeller er forsynet med tredobbelt isolering, hvilket indebærer, at der er et ekstra lag termisk spejlfolie rundt om spabadet og et lag celleplast i bunden.

skelet i naturmateriale

Skelettet er opbygget af træ, som er et naturligt og miljøvenligt materiale. Skelettet er overfladebehandlet. Du kan få flere oplysninger i afsnittet om vedligeholdelse.

yderpanel i WPC

Yderpanelet er fremstillet af vejrbestandigt kompositmateriale. Overfladen ser ud som træ og er nem at holde ren.

skal i kraftig sanitetsakryl

Vores spabade formstøbes af 7,3 mm tyk sanitetsakryl.

cirkulationspumpe

Cirkulationspumpens opgave er at få vandet i vores spabade til at cirkulere, så filtreringen fungerer, og vandet holder en jævn og ønsket temperatur. Pumpen bruger 180 W og er både energieffektiv og miljøvenlig.

termolåg medfølger

Vi tilbyder to forskellige låg, alt afhængigt af hvilket klima du bor i. Vores termolåg er 11 cm tykt og egner sig til et mildt klima. Hvis du bor i et barskt klima med meget sne, anbefaler vi, at du køber et ekstra tykt termolåg. Låget medfølger, når du køber et spabad. Vælg mellem termolåg og ekstra tykt termolåg.

lave driftsomkostninger

Vores spabade forbruger i gennemsnit blot 265 kWh/måned.

rengøring af dit spabad

Vores spabade er forsynet med en ozonator, som nedbryder forurening og bakterier. Det sikrer sammen med regelmæssig rengøring med produkter fra SpaCare, at du har et hygiejnisk og velholdt spabad hele året rundt.

afslappende lysterapi

Vores spabade er udstyret med LED-belysning i bunden. Vores modeller Viken og Djursholm har to lamper i bunden og LED-belysning i vandlinjen. Du styrer selv, om du vil have konstant eller skiftende farvet belysning.

nemt at servicere

På vores spabade sidder isoleringen på spabadets yderpanel og bundplade. Det betyder, at det er nemt at komme til alle komponenter, når du skruer yderpanelet af for at servicere dit spabad.

efter køb

Du kan altid stole på, at du gør et godt og sikkert køb, når du vælger et spabad fra Westerbergs. Af hensyn til din tryghed har vi et kundeservicecenter, hvor du kan henvende dig med spørgsmål, og vi har et landsdækkende servicenetværk, som hjælper dig, hvis der skulle opstå problemer. Men sørg for at få en autoriseret elektriker til at klare installationen.