spabad

Vand og massage er nogle af de ældste og måske bedste oplevelser i verden. Med et spabad kan du få sådan en oplevelse, præcis når du vil. Tænk at have et spabad på terrassen eller i et hjørne af naturgrunden, hvor du kan bade udendørs, selvom sneen daler, eller mørket er faldet på. Du kan gøre det alene, for at koble  af, eller sammen med familie og venner, hvor der er mulighed for hyggesnak  og socialt samvær.

Westerbergs spabad

westerbergs det originale svenske koncept

Efter 40 år på markedet ved Westerbergs, hvad der skal til, når det gælder udendørs spabade og vand, der hvirvler. Ved at trække på disse erfaringer har vi skabt et spabad, der giver dig den bedst mulige oplevelse. Velkommen til haven, terrassen eller et hjørne af naturgrunden. Nyd det varme vand og massagen. Slap af sammen, få en hyggelig snak, løs verdenssituationen, eller luk øjnene og drøm dig væk.

se alle våre spabad

westerbergs udendørs spabad video

Se vores video om westerbergs udendørs spabad.

vores modeller

vores modeller

Vores sortiment af spabade består af seks modeller, fem kvadratiske og én rund. Hvert kar har nøje udvalgte funktioner baseret på den nyeste teknologi.

se vores modeller hær

tilbehør spabad

tilbehør

Vores spabade har det udstyr og den massage, vi synes et spabad skal have. Du kan vælge at tilkøbe tilbehør fra os, som gør det nemt at få brugt dit spabad ofte

se vores tilbehør hær

vedligeholdelse og pleje

vedligeholdelse og pleje

Med et spabad kan du bade under stjernerne hele året rundt.  Men dit kar skal også rengøres og vedligeholdes, så du får en god badeoplevelse hver gang.

se vores kemi hær

før køb

før køb

Så nemt er det at klargøre og installere et spabad fra Westerbergs.

Læs mere
kort og godt  om vores spabade

kort og godt om vores spabade

Her får du et kort overblik over alle de vigtigste ting, du bør vide om vores spabade.

Læs mere

gennemtænkt materialevalg

En stor udfordring ved spabade er at holde på vandets varme. Vi har valgt at fremstille alle vores spabade i sanitetsakryl.

skal i sanitetsakryl

skal i sanitetsakryl

Skallen i vores spabade formstøbes af 7,3 mm tyk sanitetsakryl. Hvis du vælger et spabad med tredobbelt isolering, bliver skallen isoleret med et lag varmereflekterende folie. Vores spaskaller fås i to farver. På modellerne Marstrand og  Falsterbo er skallen hvidmarmoreret. Modellerne Sandhamn,  Torekov, Viken og Djursholm fås i både hvidmarmoreret og  sortmeleret.  Leveringstiden er 9-12 uger på sortmelerede spabade.

panel

panel

Vores spabade har et gråt yderpanel fremstillet af vejrbestandigt kompositmateriale. Overfladen ser ud som træ og er nem at vedligeholde.

termolåg

termolåg

Låget er en vigtig parameter, når det gælder om at sikre et lavt energiforbrug. Vores termolåg er 11 cm tykt og holder varmen indkapslet. Låget spændes nemt fast på karret, så det ligger stabilt. Hvis du bor i et barskt klima med meget sne, anbefaler vi, at du køber et ekstra tykt termolåg. Låget medfølger, når du køber et spabad. Vælg mellem termolåg og ekstra tykt termolåg. 

cirkulationspumpe spabad

cirkulationspumpe

Cirkulationspumpens opgave er at få vandet til at cirkulere, så filtreringen fungerer, og vandet holder en jævn og ønsket temperatur og ikke fryser til om vinteren. Pumpen er støjsvag og energieffektiv og bruger kun 180 W. Den er fremstillet af verdensførende Balboa.

effektiv isolering

effektiv isolering

Effektiv isolering er ekstremt vigtig i et spabad, der skal stå ude, for at minimere driftsomkostningerne. Westerbergs spabade er isoleret med termisk spejlfolie, der er monteret på spabadets yderpanel og bundplade. Det betyder, at der er et lag luft mellem selve karret og isoleringen, hvilket giver samme fordele som en termokande. Det holder på varmen fra vandet, udnytter varmen fra pumpen og reflekterer kulden bort. Vores modeller Sandhamn, Torekov, Viken og Djursholm er forsynet med tredobbelt isolering, hvilket indebærer, at der er et ekstra lag spejlfolie rundt om selve karret og celleplast i bunden.

massage, kontrolpanel og styresystem

Du styrer nemt spabadets funktioner ved hjælp af et styresystem og et touchpanel, der er udviklet og fremstillet af den verdensførende amerikanske  producent Balboa. Alle funktioner som massage, varme og belysning styres via panelet. 

kontrolpanel og styresystem

kontrolpanel og styresystem

Ved hjælp af panelet kan du også se, om dit spabad kræver service eller rengøring. Styresystemet udfører selvanalyse og giver besked, hvis der er afvigelser. Hvis en pumpe melder fejl, angiver systemet dette  på panelet.

lysterapi

lysterapi

Vores spabade er udstyret med LED-belysning i bunden. Vores modeller Sandhamn, Torekov, Viken og Djursholm har desuden LED-belysning i vandlinjen. Du styrer selv, om du vil have konstant eller skiftende farvet belysning. Lysterapifunktionen har flere farver, så du kan vælge mellem rød, blå, lilla, gul eller grøn belysning.

Jets

jets

Vores spabade er udformet med et godt design og med fokus på  god massage og ergonomi. Systemerne har en blanding af roterende og faste massagejets, der både kan justeres og lukkes til individuelt,  så du selv kan fordele vandtrykket.